©2019 by Inkognito AS

Search
  • geiry8

Leif´s kantarellpizza


4 porsjoner / 45 minutter

Ingredienser:

Pizzabunn: 3 dl vann 1/2 pk tørrgjær 1 ss salt 1 ss sukker 2 ss olivenolje Ca. 500 g hvetemel

2 pk bacon i små biter 4 store never kantareller Smør til steking Hele karvefrø Tomatsaus Revet ost

Fremgangsmåte: Ca. 42 °C varmt vann blandes med gjær, salt, sukker og olje i en bolle. Arbeid inn mel til en deig som knaes i ca. 5 min til deigen er elastisk. Hev deigen på et lunt sted i 30 min.

Imens stekes bacon og kantareller hver for seg. Krydre kantarellene med rikelig med karve. Del deigen i boller og kjevle ut fire tynne runde bunner. Ha litt tomatsaus på bunnene, og dryss over sprøstekt bacon og revet ost. Stek nederst i ovn på varmt stekebrett ved 300 °C til bunnen er sprø og osten er smeltet. Dryss over kantareller og server.


Kantarellpizza

0 views