©2019 by Inkognito AS

Search
  • john7705

Karrigrillet kyllingspyd med couscoussalat


4 kyllingbryst

Karri

Salt

Pepper

Rapsolje


Del kyllingbrystet på langs og tre dette på spyd (bruker du trespyd legges disse i vann i ca. 30 min før).

Bland karri, salt og pepper med olje og bruk dette til å pensle kyllingen under grillingen.


Couscoussalat

2½ dl vann

1 ss olje

1 ts salt

2½ dl couscous

4 aspargeser

2 tomater

1 vårløk

1 ss frisk mynte hakket

1 ss bladpersille hakket

½ sitron

2 ss olivenolje


Kok opp vann, olje og salt tilsett couscous. Rør litt rundt for så å la det trekke i 4-5 minutter.

Skjær asparges, tomat og løk i små biter, og bland dette inn i couscous sammen med hakket mynte og persille.

Press sitronsaft, og bland med olje. Hell denne dressingen over couscousblandingen, og rør om.