©2019 by Inkognito AS

Search
  • john7705

Dobbelt panert torskefilet mango og granateple salsa


300 g torskefilet

2 dl pankomel

Salt

Pepper

1 dl cornflakes knust

1 egg vispet

3 ss hvetemel

5 dl solsikkeolje


Kutt fiskefileten i 4 like store deler.

Krydd fiskebitene med salt og pepper

Dypp så bitene i mel før du dypper de i egg og deretter i blanding av pankomel og cornflakes.

Varm opp oljen i en kjele og dypp forsiktig fisken ned i kjelen.

Fisken er ferdig når den har fått en gylden skorpe.

Kan etterstekes litt i en ovn på 180°C i 2 minutter.


Mango og granateplesalsa.


1 Mango

1 granateple

1 vårløk

olivenolje

Salt

Pepper


Kutt mangoen i fine terninger

Del granateplet i to, bruk en skje og dunk ut frøene

Bland alt sammen med finhakket vårløk

Smak til med olivenolje , salt og pepper.