Torskerygg med stekt rødkål

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g mandelpoteter
1/2 dl olje
Salt og pepper
4 torskeloins à 180 g
8 cherrytomater med stilk

400 g rødkål i strimler
4 ss sukker
4 ss eddik

1 pose rødvinsaus
2 ss sennep, grov
20 rosenkål

Det går fint å bruke laks, kveite eller steinbit i denne retten.

SLIKT GJØR DU:

Del poteter i to og ha dem i en langpanne. Hell over olje, salt og pepper. Stek i ovn på 200 °C i 15 min. Ha fisk og tomater i pannen med poteter og stek videre i 10 min.
Stek rødkål i olje. Ha over sukker og eddik og kok inn væsken i kålen.
Lag saus som anvist på pakken. Smak til med salt, pepper og sennep. (Ha evt litt rødvin i sausen). Kok rosenkål mør og servér til.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram