Tonos me revithia - tunfisk med kikerter

INGREDIENSER

Porsjoner

4

400 g kikerter, kokt
1 stilk stangselleri, finhakket
1 bunt vårløk, finhakket
1 dl virgin olivenolje
3 ss persille, hakket
1 ss dill, hakket
5 ss sitronsaft
1 sitron, revet skall
3 hvitløkfedd, presset
1/4 ts Colman’s tørr sennep

400 g fersk tunfisk
Salt og pepper
1 ss olje

SLIKT GJØR DU:

Bland kikerter med stangselleri og vårløk. Bland olivenolje, persille, dill, sitronsaft, sitronskall, hvitløk og sennep og rør godt om. Slå dressingen over blandingen. Dekk den til og la den stå kaldt i 1 time før servering.
Krydre fisken med salt og pepper og pensle den med olje. Grill 1 min på hver side. Del tunfisken i biter og servér med salaten.

Bland gjerne inn salateblader, paprika, tomat og oliven.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.