T-bonesteak med avokadorøre

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 avokado
1 bifftomat
12 oliven
Salt og pepper
2 ss sitronsaft

4 bakepoteter
2 dl maisolje
Maldonsalt

4 t-bonesteak
4 ss barbequesaus
4 maiskolber
4 cherrytomater
Rosmarin til pynt

SLIKT GJØR DU:

Ta ut stein fra avokadoene og mos innmaten lett. Del tomat i to og ta ut innmaten. Kutt tomatkjøtt og oliven i biter og bland med avokadomos. Smak til med salt, pepper og sitronsaft. Sett kaldt.
Del poteter i staver. Varm opp olje til 180 °C og fritér potetstaver til de er ferdige. Legg over på kjøkkenpapir og dryss over maldonsalt.
Grill kjøttet i grillpanne 2-3 min på hver side. Ha på salt og pepper og pensle med barbequesaus. Kok maiskolber møre i saltet vann. Servér med cherrytomater og pynt med rosmarin.

Finner du ikke t-bonesteak går det fint med annet oksekjøtt eller svinekoteletter.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.