Stekt sei med friterte løkringer

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 fl farris
2 ss bakepulver
4 ss maizena
2 dl hvetemel
2 løk i ringer
4 dl frityrolje

200 g frosne grønne erter
1 dl rømme
2 hvitløkfedd
Salt og pepper

1 pose rødvinsaus
4 biter seifilet
4 små plommetomater, delt
1 ss smør

Miks salt og basilikum og krydre fisken med blandingen. Servér gjerne med potettilbehør.

SLIK GJØR DU

Pisk sammen farris, bakepulver, maizena og mel. Vend løkringene i røren og friter i oljen. La renne av på papir.
Kok opp ertene i vann. Sil fra vannet og miks med rømme og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Lag sausen som anvist på pakken. Krydre fisken med salt og pepper. Stek fisk og tomater i smør. Servér med erterpuré, løkringer og saus.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram