Steinsopp-røsti med lammepølse og persilleskum

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 dl steinsopp, i terninger
1 ss smør
4 vårløk, i biter
600 g kokte poteter, raspet
Salt og pepper

2 dl kyllingkraft
1 dl hvitvin
2 dl persille
1/2 dl crème fraîche

4 lammepølser

SLIKT GJØR DU:

Stek steinsopp i litt smør, bland med vårløk og raspet potet. Krydre med salt og pepper. Form kaker og stek i smør.
Kok opp kyllingkraft med vin. Ha i persille og crème fraîche, miks til et grønt skum. Sil over i en ren kjele og smak til med salt og pepper. Mikse opp sausen ved servering.
Snitt pølsene og stek dem i smør på begge sider til der gjennomvarme.

Servér med cherrytomater og oliven til. Rist gjerne litt ekstra sopp og server ved siden av.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.