Pestopølser

INGREDIENSER

Porsjoner

20

2,5 kg magert svinekjøtt
500 g svinefett
1 ss salt
1 ts malt sortpepper
4 hvitløkfedd, hakket
4 dl basilikumblader, hakket
1 dl pinjekjerner, ristede
2 dl parmesan, revet

1-2 meter svin- eller lammetarm

Disse pølsene er inspirert av Italia! Servér med pasta pesto og italienske grønnsaker som f.eks tomater, artiskokker, oliven, paprika og rucculasalat.

SLIK GJØR DU

Kutt opp kjøtt og fett i passe biter og kværn det grovt.
Bland inn resten av ingrediensene i deigen og bland godt sammen, gjerne i kjøkkenmaskin.
Sett svinetarmen på pølsehornet og fyll tarmen med deigen. Knyt den fylte tarmen i begge ender og prikk hull i med en tannpirker. Vri tarmen noen ganger slik at du får så lange pølser som du ønsker.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram