Lammefilet med timian og rødbetecouscous

INGREDIENSER

Porsjoner

4

600 g lammefilet
4 ss timian, frisk hakket
Salt og pepper

2 store rødbeter
3 dl couscous

1 dl timian
1 dl olivenolje
12 kalamataoliven, sorte
12 cashewnøtter

SLIKT GJØR DU:

Krydre lammefileten med timian, salt og pepper. Brun på alle sider i stekepanne. Stek ferdig i ovn til kjøttet har en temperatur på 62 °C.
Skrell rødbeter og riv den ene på rivjern. Sil fra saften. Kok opp 1 dl vann og 1 dl rødbetejuice i kjele og ha i couscous. Sett kjelen til side og la trekke under lokk i 5 min. Den andre rødbeten strimles i julienne og blandes med litt olivenolje, salt og pepper.
Miks timian med olje og sil. Smak til med salt og pepper. Servér retten med kalamataoliven og cashewnøtter.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.