Lammecarré med mango og rødbeter

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g lammecarré
Salt og pepper
Olje til steking
4 ss sennep, grov
2 ss rosmarin, finhakket

1 dl hvitvin
5 dl lammekraft, lys

1 rødbete
1 mango, moden
Sitrontimian

SLIK GJØR DU

Gni kjøttet inn med salt og pepper. Brun kjøttet på alle sider i olje. Bland sennep og rosmarin. Stryk et tynt lag på kjøttet. Stek kjøttet videre i ovn i 8-12 min på 180 °C. La kjøttet hvile før servering.
Kok hvitvin inn til halvparten. Tilsett lammekraft og kok inn til halvparten igjen. Kutt rødbete i tynne skiver. Kok skivene møre i kraften. Kutt mango i biter og legg dem i en dyp skål. Hell over rødbetekraft. Del kjøtt i skiver og legg på toppen. Pynt med sitrontimian.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram