Kebab med stekt paprika

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 porsjoner villris

600 g karbonadedeig
2 ss garam masalakrydder
2 ss olje
8 grillspyd

2 rød paprika
2 dl yoghurt
1 bit agurk i terninger
1 ss mynte, hakket
1 lime, revet skall

SLIKT GJØR DU:

Kok risen som anvist på pakken.
Bland kjøttdeig med krydder og olje. Fordel kjøttdeig på grillspydene og stek eller grill.
Del paprika i to og ha dem i en ildfast form. Stek i ovn på 225 °C til de er myke, ca 10 min. Bland yoghurt med agurk, mynte og lime. Fordel ris i paprikahalvdeler og servér sammen med kebabspyd og raita. Pynt med mynteblader og limebåt.

Smaker godt med en frisk salat ved siden av. For en sunnere rett anbefales kyllingdeig.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.