Hjortecarre med selleripuré

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g hjortecarre el annet viltkjøtt
Salt og pepper

400 g knollselleri
3 ss crème fraîche

600 g poteter i skiver
4 dl kraft
100 g sopp (kantareller)
2 ss smør
200 g grønne bønner
1 dl rips el tyttebær

SLIKT GJØR DU:

Ha salt og pepper på kjøttet og brun det i stekepanne. Etterstek kjøttet i ovn på 180 °C til det har en kjernetemperatur på 58 °C. La kjøttet hvile før du skjærer i det.
Skrell og del selleri i biter. Kok bitene møre i saltet vann. Miks til puré sammen med crème fraîche. Smak til med salt og pepper.
Kok poteter møre i kraft. Rist sopp i smør sammen med bønner. Anrett på tallerkener. Pynt med rips eller tyttebær.

Viltkjøtt bør serveres rosa ellers blir det tørt og smaker lever.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.