Chorizorulade med ruccola og urterømme

INGREDIENSER

Porsjoner

2

100 g chorizopølse
1 pakke snøfrisk naturell
2 stk. tortillawraps
1 pose ruccola
½ rødløk
1 liten pose pinjekjerner
2 dl rømme Saften fra en
½ lime
1 stk. fedd hvitløk finhakket
1 ts. Paprika krydder
Salt og pepper

SLIKT GJØR DU:

Kjør snøfrisk og chorizopølsen i en hurtighakke eller med stavmikser, til en god blanding.

Rist pinjekjernene i en tørr steke panne til de blir gyllene.

Smør tortillawrapsen med snøfriskblandingen og tilsett pinjekjerne, rødløk og ruccola Rull dette sammen som en rull og kutt opp i ønskede biter.

Bland sammen rømme, limesaft, hvitløk og paprikakrydder. Smak til dressingen med salt og pepper

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.