Biff og hummer rull med løkringer

INGREDIENSER

Porsjoner

2

200 g ytrefilet
150 g hummer
Salat 2 stk.
brioche 3 ss.
Majones 3 ss.
Rømme
1 hvitløksfedd
1 chili
1/2 lime
Salt Pepper

Løkringer
1 stk. løk
1 dl melk
1 dl mel
Salt Pepper
5 dl solsikkeolje

SLIKT GJØR DU:

Kutt og stek ytrefileten i strimler. Ta ferdigkokt hummerkjøtt og del dette opp i samme stykker som kjøttet.

Bland majones og rømme og rør inn finhakket hvitløk og chili Rør inn saften fra en halv lime og smak til med salt og pepper.

Del opp briochen og fyll den med salat, ytrefilet, hummer og dressing.

Løkringer:
Kutt opp løken i tynne ringer. Hell over melk og la stå i 5 min. Varm opp oljen i en kjele til 180°C. Bland hvetemel, salt og pepper. Ta opp løkringene, rist av overflødig melk og dypp i melblandingen.

Pass på at melet dekker godt. Frityrstek noen ringer av gangen i ca. 3 min. avhengig av tykkelse på løkringene eller til de er pent gylne. Legg løkringene på tørkepapir slik at det ikke blir for mye olje på løkringene.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.