Asiatisk rødspette

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g rødspettefilet
1/2 ss korianderfrø
Salt og pepper
2 fedd hvitløk
50 g finhakket ingefær
Saft og revet skall av 1 lime
1 dl soyasaus
2 ss søt soyasaus
1 dl soyaolje
1 dl vann
1 ts sukker
4 bok choy (eller 1 halv kinakål)
1 granateple (kan sløyfes)

SLIKT GJØR DU:

Del fileten i serveringsstykker og gni dem inn med korianderfrø, salt og pepper. Stek fisken i litt olje.
Fres skivet hvitløk og ingefær i olje. Tilsett mesteparten av limesaften, soyasausene, olje og vann. La sausen surre litt og smak til med sukker og evt mer av limesaften.
Del bok choy i båter (kinakål strimles). Anrett på tallerkener, hell sausen over og legg fisken på toppen. Strø litt revet limeskall på toppen og evt noen frø fra et granateple.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram