Asiatisk andebryst

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g andebryst
1 gul squash, liten
1 grønn squash, liten
1 ss eddik
2 ss smør
1 ss sukker
Salt og pepper
3 ltr kylling- eller andekraft
1/2 dl soyasaus, søt
1/2 dl soyasaus, vanlig
Saften av 1 lime

SLIK GJØR DU

Rut andebrystet i fettet med en skarp kniv og brun kjøttet på alle sider i en tørr stekepanne. Stek i ovn ved 78 °C til kjernetemperaturen er 56 °C (bruk steketermometer).
Skjær squashen i biter (gjerne i fasong hvis du vil gjøre det ekstra fint). Kok squash, eddik, smør og sukker i 1 min. Smak til med salt og pepper.
Bland kraft, soyasauser og limesaft og kok sakte inn til du har 4–5 dl ferdig saus. Serveres med ris eller poteter.

Bold Title

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram