Tunfiskcarpaccio med kalvetartar og bløtkokt egg

INGREDIENSER

Porsjoner

4

200 g tunfiskfilet i tynne skiver
Salt og pepper
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft

100 g kalvekjøtt, malt
1 sjalottløk, hakket
1 ss basilikum, hakket
2 ss oliven, hakket
2 ss tomatterninger

2 egg, bløtkokte
4 ss grønnmuggost i biter
Noen krutonger
Urter og salatblader til pynt

Servér gjerne med ristet brød til.

SLIKT GJØR DU:

Legg ut tunfiskskivene på fire tallerkener. Ha på salt, pepper, olje og sitronsaft.
Bland sammen kalvekjøtt, løk, basilikum, oliven og tomat. Smak til med salt og pepper (grill evt tartarene lett). Form fire små boller eller egg av tartaren og legg på én til hver.
Ha bløtkokt egg, ost, krutonger, urter og salatblader på og servér.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram