Tiurbuljong med krås

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 ltr tiurkraft
1 tiurkrås
2 tiurhjerter
20 g bacon
1 chili
1 kvast timian
8 wontonblader
4 ss extra virgin Olivenolje
Salt og pepper

SLIKT GJØR DU:

Suppe: Vask kråsen omhyggelig og la den småputre 2 timer i kraften. Etterfyll med kraft eller vann ved fordamping. Finhakk litt av chilien og ha i suppen. Resten deles i 4 til pynt – må ikke spises! Når kråsen er mør, deles den i mindre biter. Legg bitene tilbake i suppen.
Hjertetortellini: Kjør bacon, tiurhjerter, 3 ss kraft og en knivsodd salt og pepper i en food-processor. Pensle den kvadratiske wontonplaten med vann. Legg 1/2 ss fyll på midten. Brett diagonalt, spiss mot spiss. Klem kantene sammen så du får trekantputer. Ha tortelliniputene oppi kraften og la dem småkoke i 2 - 3 minutter.
Servering: Ha suppe i dype tallerkener, legg tortelliniputer i suppen og drypp 1 ss olivenolje i hver tallerken. Pynt med chili, men gi beskjed om at den ikke bør fortæres...

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.