Stekt vaktel med kirsebærsaus

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 vaktler
Salt og pepper
4 skiver bacon
1 ss olje
2 ss smør
100 g kirsebær
1 ss honning

4 vårløk
1 ss smør
1 dl vann
1 ts salt
Oregano, frisk
Rosepepper

SLIKT GJØR DU:

Skjær av lårene på vaktlene. Bruk en liten skarp kniv og skjær ut brystene. Ha salt og pepper på kjøttet. Kutt bacon i tynne strimler. Stek lårene først i en panne med olje og smør. Legg i brystene og bacon. Stek brystene 2 min på hver side. Ta alt kjøtt ut av pannen. Ha i kirsebær og honning. Kok til sirupkonsistens.
Rens vårløk og kutt i store biter. Kok opp smør, vann og salt. Kok vårløken til den er helt myk. Strø over frisk oregano og rosepepper.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.