Stekt kamskjell syltede grønnsaker og urtesaus

INGREDIENSER

Porsjoner

2

6 kamskjell
2 ss smør

Syltede grønnsaker
½ rød paprika
½ rødløk
2 asparges
¼ blomkål
1 dl. Hvitvinseddik
2 dl sukker
3 dl vann

Urtesaus
½ Chili ½
hvitløk fedd
4 ss vann
2 ss solsikkeolje
1 dl fløte
2 ss smør
2 ss basilikum

SLIKT GJØR DU:

Bruker man ferske kamskjell starter du med å åpne og rense skjellene. Stek raskt kamskjellene i smør i en stekepanne til de blir litt gyllene. ( ca. 30 sek. på hver side)

Syltede grønnsaker
Kok hvitvineddiken, vann og sukker i en kjele. Mens dette koker opp. Kutter man paprika, rødløk og asparges i strimler. Blomkålen brekkes i små buketter. Når laken er kokt opp og sukkeret er oppløst, tilsettes grønnsakene La det hele stå i ca. 1 time før den brukes.

Urtesaus
finhakket Salt Pepper Fres chili og hvitløken sammen med oljen Tilsett vann og reduser dette til halvparten Tilsett fløte som også reduseres. Pisk inn smøret, tilsett basilikum og smak til med salt og pepper.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.