Sprø egg med rosmarinemulsjon

INGREDIENSER

Porsjoner

2

2 egg
1 egg pisket
1 dl hvetemel
1 dl brødrasp
Salt og pepper

Rosmarinemulsjon
1 plante rosmarin
2 dl rapsolje
1 egg
1 ts dijonsennep
Salt og pepper

SLIKT GJØR DU:

1. start med og posjere eggene før du avkjøler de i kjøleskap.

2. Ta mel, egg og brødrasp i hver sin skål.

3. Krydre eggene

4. Dypp eggene først i mel, deretter i pisket egg og til slutt i brødrasp

5. Friter eggene raskt i olje som holder 180°C til de blir gylne.

Rosmarinemulsjon
1. Kjør oljen og rosmarinen i en hurtighakke

2. Sil oljen

3. Ta en ny bolle og kjør sammen egg og sennep.

4. Spe rosmarinoljen i en tynn stråle, sammen med egg og sennepblandingen

5. Bruk vann for ønsket konsistens 6. Smak til med salt og pepper

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.