Sjøkreps ‘tutti frutti’

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 sjøkreps
Salt og pepper
Olje til steking

2 pasjonsfrukt
1 rød grapefrukt
1/2 papaya
4 vårløk
1 lime
2 ss olivenolje

En liten neve salat, frisk
Basilikum

SLIKT GJØR DU:

Vri hodet av krepsen. Skrell halene. La gjerne den nederste delen sitte igjen. Kutt et snitt langs ryggraden og ta ut strengen. Strø over salt og pepper. Stek krepsen 2-3 min i en varm panne med olje.
Del pasjonsfrukt i to. Skrap ut frø og ha dem i en bolle. Skjær vekk skallet på grapefrukt med en kniv. Bruk en liten kniv til å skjære ut fileter frie for hinner og bittert hvitt skall. Ha filetene over i bollen, sammen med papayakjøtt kuttet i små biter. Snitt vårløk i tynne skiver. Skyll dem godt i kaldt vann og ha sammen med resten av ingrediensene. Press over saften av 1 lime og tilsett olivenolje. Rør godt sammen.
Hell saus over den varme sjøkrepsen. Servér med en frisk salat med basilikum.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.