Sesamstekte sjøkrepshaler med mangosalsa

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 sjøkrepshaler
1 ts salt
2 ss sesamfrø, ristet
2 ss sesamolje

1 mango
1 rød chili
2 lime

1 avokado
2 fedd hvitløk

En baguett, halvstekt
Søt soyasaus
Koriander, frisk

SLIKT GJØR DU:

Del sjøkrepshaler i to. Vend dem i sesamfrø. Dryss over salt og stek med sesamfrø i en varm panne med sesamolje.
Kutt mango i små biter. Bland med finhakket chili og saft av 1 lime.
Kutt avokado i små biter. Bland med hvitløk og saft av 1 lime.
Del baguetten i tynne skiver. Stek dem sprø i olje. Legg på en spiseskje med avokado og servér straks. Pynt med soyasaus og frisk koriander.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.