Rosastekt ishavsrøye

INGREDIENSER

Porsjoner

4

500 g ishavsrøyefilet
4 ss pepper, kvernet
1 ss salt
2 ss sesamolje

4 asparges
4 ss olje med sitronsmak

1 rødløk
1 ss sitronsaft
1 ss sukker

Soyasirup
Wasabi
Koriander, frisk

SLIKT GJØR DU:

Renskjær fisken. Ta vekk beina med en liten pinsett. Skjær vekk skinnet. Panér hele fileten i pepper. Stekes 5 sek på hver side i sesamolje. Avkjøles og skjæres i tynne skiver.
Kok asparges 2-3 min i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Skjær asparges i tynne skiver. Vend i sitronolje.
Finhakk rødløk. Press over saften av 1 sitron og tilsett sukker.
Anrett fisk på kalde tallerkener. Legg på asparges og rødløk. Ha på soyasirup og noen knivsodder med wasabi. Pynt med frisk koriander til slutt.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.