Rekesalat med avokado, peanøtter og kokosdressing

INGREDIENSER

Porsjoner

4

500 g reker, renset
1 avokado i biter
2 dl alfalfaspirer
3 dl agurk i biter
1 appelsin i fileter
8 cherrytomater i skiver
1 stor gulrot i strimler
4 dl frisk spinat og gjerne noen andre salatblader

Dressing:
2 ss olje
1 lime, saften
4 ss peanøtter
1 ts curry paste
1 ts honning
1/2 dl fettredusert kokosmelk
1 hvitløkfedd, hakket
Salt

Pynt:
4 ss kokosmasse
2 ss peanøtter
2 ss granateplekjerner

Bytt gjerne ut rekene med scampi!

SLIK GJØR DU

Bland sammen reker, avokado, alfalfaspirer, agurk, appelsin, cherrytomat, gulrot og spinat. Fordel salaten på fire tallerkener.
Bland alle ingrediensene til dressingen.
Rist kokosmassen i tørr stekepanne.
Hell dressingen over salaten. Dryss over kokosmasse, peanøtter og granateplekjerner, servér.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram