Råmarinert laksefilet med krabbesandwich

INGREDIENSER

Porsjoner

4

200 g laksefilet i tynne skiver
4 ss sitronsaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper

Sandwich:
80 g rent krabbekjøtt
2 ss majones
1 ts frisk chili, hakket
4 tynne skiver loff
2 tomater, finhakket
1 avokado, most

Urter og salater til pynt

Pynt gjerne med cherrytomater, persilleolje og krabbeklør.

SLIK GJØR DU

Legg lakseskivene på fire tallerkener. Hell over sitronsaft, olje, salt og pepper. La fiskeskivene marinere i ca 20 min.
Bland sammen krabbekjøtt med majones og chili. Smak til med salt og pepper. Sett en metallring midt på hver tallerken og legg loffskiver og fyll i lagvis, så du får runde “sandwicher”.
Pynt med friske urter og salater.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram