Piggvar i blomkål- og pistasjsuppe

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 blomkål
1 ltr vann
5 dl melk

100 g pistasjnøtter, ristet
2 ss smør
Salt

600 g piggvarfilet
Olje og smør til steking

2 vårløk
Noen dråper olje med nøttesmak

Hvis du kjøper hel piggvar kan det være at det følger med rogn. Stek rogna sammen med fisken.

SLIK GJØR DU

Kutt blomkål i buketter. Kok dem møre i vann og melk. Kjør blomkål i mikser med pistasjnøtter og smør. Spe med kokevannet til det blir suppekonsistens. Smak til med salt.
Del piggvar i fire like store biter. Stek lysebrun i olje og smør.
Fordel suppa på fire skåler. Legg i fisken. Dryss over vårløk og drypp over noen dråper med nøtteolje.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram