Kveitecarpaccio med østersmarinade, parmesanchips og ananas-salsa

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Ca 200 g kveite i skiver
8 østers i biter
4 ss sitronsaft
4 ss olivenolje
Salt og pepper

100 g parmesan, revet

Ananas-salsa:
1 dl ananas i terninger
1 dl melon i terninger
1 tomat i terninger
1 avokado i terninger
1 lime

2 never pyntesalat

Servér gjerne med noen hele østers ved siden av.

SLIK GJØR DU

Legg ut fiskeskivene på fire tallerkener. Bland sammen østers med sitronsaft og olje, smak til med salt og pepper. Ha marinaden over kveiteskivene og la marinere i ca 10 min.
Dryss parmesan på bakepapir og stek i ovn på 200 °C til den er sprø. Når det er kaldt brytes parmesanen i passe biter.
Bland alle ingrediensene til salsaen. Smak til med limesaft og revet limeskall.
Pynt med salatblader.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram