Krydret oksefilet i nudelsuppe

INGREDIENSER

Porsjoner

4

400 g oksefilet
1 ss chilikrydder
1 ss fennikelfrø
1 ss sesamfrø
1 ss koriander, tørket

8 dl kjøttbuljong
4 shiitakesopp
100 g risnudler

1 tomme ingefær
1 rød chili
3 ss soyasaus
1 ss fiskesaus

Koriander, frisk

SLIKT GJØR DU:

Gni oksekjøttet inn med krydder. Stek i 4-5 min med sterk varme, pass på at alle sidene er brune. Avkjøl.
Varm opp kjøttbuljongen i en kjele. Ha i finkuttet ingefær og chili, soyasaus og fiskesaus. Tilsett shiitakesopp i skiver og risnudler. La det trekke til nudlene er bløte.
Fordel suppen i fire skåler og ha i en tynnn skive med oksekjøtt. Pynt med frisk koriander.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.