Kamskjell med lammeskank og aprikos

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 lammeskank, ferdig kokt
1 ss smør
1 ss sennep
1 ss aprikossyltetøy
1 ss sitronsaft
1 ts salt

Salt og pepper
8 kamskjell
2 ss olivenolje

4 dl lammekraft
40 g enokisopp, eller shiitakesopp
1 ss smør

SLIKT GJØR DU:

Riv kjøttet fra skanken i små biter. Smelt smør i en panne. Tilsett sennep og aprikos. Varm kjøttet i sausen. Smak til med sitronsaft og salt.
Strø salt og pepper på kamskjellene. Stek dem 10-15 sek på hver side i en varm panne.
Redusér lammekraft til halvparten er igjen. Tilsett sopp og la den koke til den er helt myk. Rør inn smør.
Fordel kjøtt og kamskjell på fire tallerkener. Hell over den varme lammekraften med sopp i.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.