Indrefilet av lam

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 hele indrefilet av lam
1 ss salt
2 ss sesamolje
1/2 rød chili, finkuttet
2 hvitløksfedd, finkuttet
1 tomme ingefær, finkuttet
1 sitrongress, finkuttet
1 sitron
1 ts sukker, brunt
1 ts soyasaus

5 dl kyllingkraft
100 g nudler
1 ss sesamolje
1 ss sort pepper, kvernet

2 avokado
1 sitron
4 klyper ingefær, syltet

SLIKT GJØR DU:

Gni kjøttet inn med salt. Stek 2-3 min på hver side i sesamolje. Ta kjøttet ut av pannen og tilsett chili, hvitløk, ingefær, sitrongress, saften av 1 sitron og sukker. Kok til sirupkonsistens. Smak til med soyasaus og vend kjøttet i sausen før det serveres.
Kok opp kyllingkraft. La nudlene trekke 10 min i kyllingkraften. Sil av og vend inn sesamolje og sort pepper.
Del avokado i to og fjern steinen. Ta ut kjøttet med en skje. Pensle med sitronsaft. Legg en klype med syltet ingefær på hver avokado.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram