Grillede sommergrønnsaker med parmaskinke og parmesanchips

INGREDIENSER

Porsjoner

4

800 g blandede grønnsaker i biter, f.eks. vårgulrøtter, vårløk, miniasparges, paprika, rødløk, tomat
2 ss olje
Salt og pepper

12 skiver pæreskinke
2 dl parmesanost, revet
Bakepapir

Urter til pynt
2 ss pesto

SLIKT GJØR DU:

Kok de grønnsakene som er hardest, f.ek.s gulrøttene. Vend alle grønnsakene i olje og grill til de er møre. Salte og pepre.
Stek skinken til den er sprø. Dryss parmesanost på bakepapir og stek i ovn til den er smeltet sammen, la kjølne.
Anrett grønnsaker med skinke og parmesanost på fire tallerkener. Pynt med friske urter og pesto.

Dryss gjerne pinjekjerner over ved servering.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.