Chèvre og asparges med kanel og rosinsirup

INGREDIENSER

Porsjoner

2

1 stk. chèvre
10 asparges
2 sjalottløk
½ dl hvitvinseddik
1 dl solsikkeolje
½ dl olivenolje
Salt og pepper
1 dl portvin
1 dl balsamicoeddik
1 kanelstang
1 dl sukker
50 g rosiner

SLIKT GJØR DU:

1. Del opp chèvren i skiver og stek dem i ovnen på 180°C i ca. 4 min.

2. Skrell aspargesene og kok dem til de er møre i lettsaltet vann, avkjøl i isvann

3. Finkutt sjalottløk og bland i hvitvinseddik, solsikkeolje og olivenolje

4. Bland dette med aspargesen før servering Portvin og rosinsirup.

1. Bland portvin, eddik, sukke, kanelstang og rosiner i en kjele og kok dette inn til en sirup

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.