Andebryst med fikensaus

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 andebryst
Salt og pepper

2 dl andekraft
4 fiken
1 ss smør

4 biter foie gras
2 ss mel

Noen skiver trøffel
Røde spirer og salvie til pynt

Servér evt med noen ferske fiken.

SLIK GJØR DU

Snitt skinnet på andebrystene og krydre med salt og pepper. Brun brystene i varm stekepanne og etterstek i ovn ved 180 °C i 8-12 min. La brystene hvile før de skjæres opp i skiver.
Kok opp andekraften og del fikener. Skrap ut innmaten fra fikenene og ha dem i sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper. Montere sausen med smør.
Krydre foie gras med salt og pepper, og vend i mel. Stek på middels varme på begge sider til gjennomstekt.
Servér med skivet trøffel spirer og salvie.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram