Agurksuppe

INGREDIENSER

Porsjoner

4

50 g smør
1 agurk, skrelt og i biter
1 løk, hakket
2 hvitløkbåter, hakket
2 poteter i biter
1 ltr hønsebuljong eller kraft

1 1/2 dl fløtemelk (50/50 blanding)
Salt og pepper

Marinér gjerne agurkskiver med eddik, sukker, rødløk og reddiker, og sett på spyd og servér til suppen.

SLIK GJØR DU

Smelt smøret lett i en kjele. Ha i agurk, løk, hvitløk og potetbiter. Legg på lokk og la det hele småsurre i ca 10 min. Ha over buljong og la suppen koke videre ved lav varme i ca 20 min.
Avkjøl suppen litt før den moses med en stavmikser eller lignende. Fløtemelk tilsettes. Smak til med salt og pepper. Servér suppen kald.

TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram