Tilslørte bondegutter

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 stk. pærer
6 ss sukker
½ dl vann
1 stk. kanelstang
2 ss smør
6 ss brødrasp
3 dl kremfløte
100 g peanøtter

SLIKT GJØR DU:

1. Start med og skrelle pærene og ta ut frø.

2. Del pærene opp i biter og kok de møre i vann, kanel og 4 ss av sukkeret.

3. Avkjøl

4. Smelt smør og resten av sukkeret tilsett brødrasp og stek godt mens man rører.

5. Avkjøl 6. Pisk kremfløte

7. Anrett med pære, krem og brødraspblandingen lagvis i skåler.

8. Grovhakk peanøtter og rist disse lett i en varm stekepanne. 9. Når peanøttene er avkjølt toppes desserten med disse.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram