Sjokoladefondue

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 ananas, i biter
200 g jordbær
2 kiwi
2 bananer (andre frukter kan også brukes, f.eks. kirsebær, pære, melon, epler, physalis)
2 dl kremfløte
100 g mørk sjokolade
100 g lys sjokolade
1 appelsin, revet skall og saft

SLIKT GJØR DU:

Vask og skrell frukten og skjær dem i biter. Anrett frukten på et fat eller sett dem på spyd.
Varm opp fløten i en liten gryte og ha i sjokoladen. Smelt sjokoladen over middels varme mens du rører. Det må ikke bli for varmt, ellers brenner det seg. Ha appelsinsaften og det revne skallet i gryten med sjokoladen. Rør rundt.
Hell evt sjokoladeblandingen opp i en fonduegryte, og plasser den over brenneren. Dypp fruktbitene i sjokoladen!

Servér gjerne med vaniljeis til.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.