Sitronfromasj med honnikorn

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 sitron
4 plater gelatin
2 egg
3/4 dl sukker

3 dl kremfløte
Sitronmelisse til pynt
2 dl honnikorn
12 jordbær
1 appelsin i biter
1 dl jordbærsaus

SLIKT GJØR DU:

Riv skallet og press saften av sitronen. Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca 10 min. Skill eggehvite og plomme og visp eggeplommene og sukker hvitt. Bland i sitronsaften og halvparten av det revne sitronskallet. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem i 1/2 dl kokende vann. Avkjøl og hell smeltet gelatin inn i røren.
Pisk kremen og vend i. Pisk eggehvitene stive og rør dem forsiktig i. Hell røren i en form og sett kaldt. Hvelv fromasjen på serveringsfat. Strø resten av sitronskallet over og pynt med sitronmelisse.
Servér med honnikorn, jordbær, appelsin og jordbærsaus.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.