Semi freddo med pasjonsfruktsaus

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

1 appelsin
100 g nøtter, hakket
1 ss ingefær, fersk og raspet
3 ss kirsebær, syltet og hakket
30 g aprikos, tørket og hakket
30 g rosiner
3 ss amaretto eller konjakk

500 g ricotta
4 eggeplommer
1 1/2 dl sukker

2 pasjonfrukt
1 ss sukker
2 ss vann

SLIKT GJØR DU:

Rasp skallet fra appelsinen og bland med nøtter, ingefær, kirsebær, aprikoser og rosiner. Ha over amaretto og la trekke i 15 min.
Vend ricotta inn i fruktblandingen. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis og bland inn dette og. Dekk en form med plastfilm og ha blandingen i formen. Sett i fryser.
Del pasjonsfrukt i to og ta ut innmaten. Ha innmaten i en kjele sammen med sukker og vann. Kok til det tykner, sett kaldt. Skjær ut pene fileter av appelsinen. Når isen er frossen tas den ut av formen og skjæres i skiver. Servér med appelsinfileter og pasjonfruktsaus. Pynt med mynte.

Kok sammen sukker og vann til karamell og lag sukkerpynt til garnityr.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.