Romboller

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Vannbakkelsdeig: 5 dl vann 240 gram smør 250-300 gram hvetemel 6-7 egg Sukkerdeig: 150 g smør 150 g sukker 150 g hvetemel 1. Bland sukker, smør og hvetemel i en kjøkkenmaskin i sakte fart 2. Når deigen har gått sammen settes den tildekket i kjøleskapet i 1 time. Kremfyll: 3 dl kremfløte 2 dl vaniljekrem Romessens etter ønske.

SLIKT GJØR DU:

1. Kok opp vannet og smøret. 2. Rør så inn hvetemelet til en fast deig som slipper kanten av kjelen. 3. Avkjøl litt ( under 60 grader)før man tilsetter et og et egg.(viktig at egget røres godt inn før neste tilsettes.) 4. Rør massen til den er fløyelsmyk 5. Massen er nå klar til å sprøytes. 6. Sprøyt ut vannbakkelsen med en sprøytepose og stjernetyll 7. Ta ut sukkerdeigen av kjøleskapet og kjevl den ut til 2-3 cm tykkelse 8. Stikk ut lokk av denne med samme diameter som vannbakkelsene 9. Legg lokkene over vannbakkelsene 10. Varm ovnen på 200°C 11. Stekes i ca. 20 min. til de er gyllene. 12. Avkjøles på rist Krem fyll: 1. Pisk kremfløten, ikke for stiv. 2. Rør inn vaniljekrem 3. smak til med romessens 4. Bruk en sprøytepose med tyll og stikk et hull i toppen av rombollen og sprøyt inn kremen( mengde etter eget ønske)

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram