Rabarbraparfait med bringebærcoulis.

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

Rabarbraparfait:
400 g rabarbra
1 vaniljestang
4 eggeplommer
5 ss sukker
4 dl fløte

Bringebærcoulis:
4 dl vann
3 dl sukker
200 g bringebær

SLIKT GJØR DU:

Rabarbraparfait:

Rens og riv rabarbraen på et rivjern og kjør det i hurtigmikser.

Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene.

Rør sammen eggeplommer, sukker og vaniljestang/frøene i en stålbolle og sett bollen over varmt vann. Pisk hele tiden til massen blir varm og sukkeret har løst seg opp. Ta ut vaniljestangen.

Fortsett å piske det til tykk eggedosis.

Stivpisk fløten og bland den med eggedosisen.

Tilsett rabarbraen.

Fyll blandingen i en brødform eller bolle og dekk til med plast. Frys den i 4-5 timer.

Det kan være lurt å ta ut rabarbraparfaiten 20 minutter før servering. Server med bringebærcoulis.

Bringebærcoulis:

Kok opp sukker og vann og la det koke til noe av vannet er fordampet.

Avkjøl det litt.

Tilsett bringebær og kjør det jevnt med en stavmikser.

Sil av frøene.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.