Pannacotta med kirsebærgelé

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 plater gelatin
3 dl fløte
50 g sukker
1 sitron
3 dl yoghurt naturell

2 plater gelatin
2 dl kirsebærsaft

1 dl sukker
4 ss vann
50 g nøtter

SLIKT GJØR DU:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Varm opp fløte og sukker. Tilsett revet skall av en sitron. Smelt i gelatin. Avkjøl noe og rør inn yoghurt. Ha røren over i former og sett kjølig i minimum 2 timer.
Legg gelatin i bløt. Varm opp kirsebærsaft. Smelt i gelatin. Avkjøl noe, og hell geleen over pannacottaen når den har en stiv overflate.
Kok sukker og vann til karamell. Tilsett grovhakkede nøtter. Hell blandingen straks over på bakepapir. Avkjøl og kutt i biter.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.