Pannacotta med kanelsmak

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

3 dl fløte
1 kanelstang
50 g sukker
4 plater gelatin
4 dl yoghurt

2 dl sukker
1 dl vann

8 plommer
5 dl søt hvitvin

SLIKT GJØR DU:

Varm fløte, kanelstang og sukker til kokepunktet. La det trekke 10 min. Legg gelatin i bløt. Smelt gelatin i fløten. Avkjøl noe og visp inn yoghurt. Ha i former og sett kaldt i to timer.
Kok sukker og vann til karamell. Stryk det tynt ut på et bakepapir eller en silikonmatte. Avkjøl og knekk i passe biter.
Del plommer i to og ta ut steiner. Kutt et snitt i toppen av hver plommehalvdel. Kok opp hvitvin og legg plommene med skinnet ned. La dem småkoke til de blir myke. Avkjøl plommene i laken.
Ha litt varmt vann på formene med pannacotta og hvelv puddingen over på tallerken. Legg knekk rundt på kantene. Sérver med plommer og sausen fra plommene.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.