Pain perdu

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 dl kremfløte
2 dl H-melk
2 egg
1 dl sukker
1 ss vaniljeessens
2 ss smør
4 baguetteskiver

12 fikener, modne
4 kuler vaniljeis
1 appelsin i fileter
Mynte til pynt

SLIKT GJØR DU:

Pisk sammen fløte, melk, egg og halvparten av sukkeret. Ha i vaniljeessens. Legg baguetteskivene i melkeblandingen slik at de trekker til seg væsken. Smelt i ss smør i en stekepanne og stek baguetteskivene på begge sider til de er brune.
Del fikener i to eller fire hvis de er store. Stek fikener i resten av smøret. Strø over resten av sukkeret og la det hele karamellisere.
Anrett fikener på baguetter med vaniljeis og appelsinfileteter. Pynt med mynte.

Servér gjerne med bær- eller sjokoladesaus.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.