Molteparfait og appelsinsalat

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 eggeplommer
4 ss melis
1 vaniljestang
1 sitron, revet skall
4 dl kremfløte

3 dl molter

1 appelsin
Evt 1 ss whisky el. konjakk
1 dl Freia Sjokoladesaus
2 ss hasselnøtter, hakkede
Mynte til pynt

SLIKT GJØR DU:

Pisk eggeplommer og melis luftig. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Ha frø og sitronskall i fløten og pisk til det tykner.
Bland fløte med eggekrem og molter (spar noen pene molter til pynt). Fordel blandingen i en springform (eller porsjonsformer) og sett i fryser.
Skjær ut pene fileter av appelsinen. Bland inn whisky i sjokoladesausen. Anrett parfait med appelsinsalat, molter, nøtter og sjokoladesaus. Pynt med mynte.

Smaksett parfait med tyttebær, kanel, sjokolade eller hva du har lyst på.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.