Mini pavlova med rabarbra og jordbær

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

4 eggehviter
¼ ts salt
250 g sukker
2 ts maisenna
1 ts hvitvinseddik
150 g vaniljekrem
4 dl fløte
1 dl sukker
400 g renset rabarbra
3 nektariner
1 kurv jordbær
½ dl vann
2 dl sukker

SLIKT GJØR DU:

Pisk eggehviter og salt i en kjøkkenmaskin på lav hastighet til det skummer.

Øk hastigheten og tilsett sukkeret litt etter litt.

Pisk til alt sukkeret er oppløst.

Sikt inn maisenna og vend sukker, maisenna og hvitvinseddik inn i de stivpiskede eggehvitene.

Fordel røren i seks like store sirkler på et stekebrett med bakepapir. Da har du to ekstra til senere.

Stek bunnene på 120°C i 30-50 minutter.

Skru av ovnen og la bunnene stå i ovnen til de er avkjølt.

Visp fløte og sukker til krem og rør inn vaniljekremen.

Kutt opp rabarbra, nektariner og jordbær.

Småkok nektariner, rabarbra, vann og sukker i en kjele til frukten er myk.

Avkjøl og tilsett jordbærene.

Fordel kremen over bunnene og topp med rabarbra, nektariner og jordbær.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.

  • Facebook
  • Instagram