Melkesjokolade-crème brûlée med mango og bringebær

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

200 g melkesjokolade
2 dl fløte
1 vaniljestang delt på langs
1/2 dl sukker
4 eggeplommer

1 mango
10 blader basilikum
Ca 1 ss sitronsaft

100 g bringebær

4 ss sukker, brunt

SLIKT GJØR DU:

Smelt sjokolade i vannbad eller på svak varme i en kjele. Varm opp fløte med vaniljestang og sukker. Ha eggeplommer i en bolle og visp inn den varme fløten og sjokolade. Ha røra i porsjonsformer og stek 30-35 min i ovn på 96 °C. De skal være noe faste i midten når de er ferdige. Avkjøl.
Kutt mango i tynne strimler. Bland med finhakket basilikum og sitronsaft.
Del bringebær i to.
Strø et tynt lag med sukker over brûleene. Svi av med en skibrenner eller smelt sukker under grillelement i ovn. Servér med mangosalat og bringebær.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.