Mango og pasjonsfruktparfait

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

6

½ stk. mango
2 stk. pasjonsfrukt
5 ss. Sukker
4 dl Fløte
1 stk. vaniljestang
4 stk. eggeplommer

SLIKT GJØR DU:

Del pasjonsfrukten i to og sil bort frøene. Skrell mango og kjør den med en stavmikser til en pure sammen med pasjonsfrukten. Del vaniljestangen på langs og skrap ut førene. Rør sammen eggeplommer, sukker og vaniljestang/frøene i en stålbolle og sett bollen over varmt vann. Pisk hele tiden til massen blir varm og sukkeret har løst seg opp. Ta ut vaniljestangen. Pisk massen videre i maskin og blir en tykk eggedosis. Stivpisk fløten og bland den sammen med eggedosisen. Tilsett mango og pasjonsfruktpureen. Fyll blandingen i en brødform eller bolle og dekk til med plast. Fryses i 4-5 timer Det kan være lurt å ta ut parfaiten 20 min. før du skal servere.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.