Karamellisert butterdeig

ART OF THE TITLE

INGREDIENSER

Porsjoner

4

2 plater butterdeig
Melis

2 dl vaniljekrem

Frisk frukt og bær som plommer, bringebær, rips, bjørnebær o.s.v

SLIKT GJØR DU:

Butterdeigen kjevles ut til dobbel størrelse. Del deigen i 12 like store rektangler. Legg emnene over på et brett med bakepapir. Prikk masse små hull i deigen med en gaffel, slik at de ikke hever. Ha et nytt bakepapir over og legg på et nytt brett, slik at de ligger i press.
Stekes på 200 °C, i 10-12 min, eller til de er lysebrune. Ta dem ut. Sikt over melis. Sett tilbake i ovnen, uten press, til melis smelter. Avkjøl.
Ha vaniljekrem i en sprøytepose. Sprøyt en stripe med krem på hver butterdeig. Legg på frisk frukt og bær. Anrett i høyden på tallerken.

ELEGANT TITLE

© 2020 by Inkognito AS.